Inici‎ > ‎Notícies‎ > ‎

Acomiadament injust a Mogoda Serveis

25 de gen. 2021, 3:02 publicada per Secció Sindical CCOO Aj.Sta.Perpètua de Mogoda   [ actualitzat el 25 de gen. 2021, 3:57 ]
L’empresa municipal Mogoda Serveis ha acomiadat disciplinàriament a un treballador per un accident laboral ocorregut al mes d’octubre passat. Es tracta d’un company que mai havia tingut cap incident previ i que en el primer expedient que li obren li apliquen la major sanció possible, obviant el principi de proporcionalitat.

A més, els fets ocorreguts no haurien esdevingut mai si els vehicle estigués equipat amb els sistemes de seguretat actuals adients per a qualsevol vehicle que faci gran quantitat d’aturades durant el servei i que requerís que el conductor baixés del vehicle freqüentment. No és tolerable que una errada de seguretat i salut laboral esdevingui en un acomiadament del treballador que pateix l’accident en primera persona.

CCOO va comentar aquesta situació en MGN, sense cap resposta per part de l'administració. Malauradament, a banda de donar suport a les mobilitzacions convocades pel personal de Mogoda Serveis, tocarà que el company afectat denuncïi,  per tal  que se li acabin pagant els salaris de tramitació, la indemnització corresponent i la readmissió pertinent. Seria més adient que continués treballant, per menys cost municipal.

Comments