Inici‎ > ‎Notícies‎ > ‎

Acord de formació

24 de gen. 2020, 3:35 publicada per Secció Sindical CCOO Aj.Sta.Perpètua de Mogoda   [ actualitzat el 24 de gen. 2020, 3:45 ]

CONEIXES L’ACORD

 DE FORMACIÓ VIGENT?Si teniu qualsevol dubte i/o suggeriment sobre la formació,   podeu contactar-nos a [email protected]


Des de CCOO volem informar-vos sobre l’acord de formació professional vigent al nostre Ajuntament, que és l’annex XIII del conveni, i que va ser modificat per acord de la MGN al 2016.

A l’enllaç que continua teniu el text complet de l’acord, però us resumin els aspectes clau:

  • Tot el personal té dret a una borsa mínima anual de 32 hores per a formació, ampliables segons la necessitat.
  • No podrà fer-se servir el criteri “necessitat de servei” com a impediment reiterat perquè cap treballadora ni treballador exerceixin el dret de formar-se. En cas que es doni una vegada, la persona afectada tindrà prioritat al següent període formatiu.
  • Les accions formatives destinades a incrementar les competències per desenvolupar funcions en els llocs de treball assignats, o a adquirir ràpidament els coneixements necessaris per ocupar un lloc de nova creació i/o assignació, es realitzaran dins de la jornada laboral habitual.
  • Llevat d’autorització expressa, la realització d’activitats formatives de llarga durada (màsters i postgraus) serà realitzada fora de la jornada laboral, subvencionant l’Ajuntament el 40 % fins un màxim de 1400 €, sempre que la formació tingui relació molt directa amb les tasques realitzades al lloc de treball.
Ċ
Secció Sindical CCOO Aj.Sta.Perpètua de Mogoda,
24 de gen. 2020, 3:37
Comments