Inici‎ > ‎Notícies‎ > ‎

Acords pendents de compliment

1 de jul. 2019, 1:16 publicada per Pedro Pacheco   [ actualitzat el 1 de jul. 2019, 2:17 ]

Continuarem exigint davant la nova corporació el compliment dels acords retributius signats i aprovats pel ple, donat que ens donaria un escenari de major igualtat i endreça retributiva en el nostre ajuntament, i suposaria increments retributius a 106 dones i 26 homes, que estan realitzant les mateixes tasques que altres companys i companyes amb menor reconeixement per part de l’Ajuntament.

Ens diuen que el compliment de l’acord podria suposar una despesa de 296.853,95 €, però aquest import es veuria disminuït per les reduccions de jornada i subvencions que rep l’Ajuntament pels salaris de personal destinat a diferents projectes o contractes programa.

Cal recordar que les persones treballadores hem col·laborat amb els fons addicionals de 2018, que es calculen en relació a tota la despesa salarial i que només es podia aplicar via acord. Signar un acord que suposa una partida important per després no aplicar-lo és molt greu.

Caldrà portar a terme diferents vies d’acció per tal de portar a bon terme l’aplicació dels acords signats, sembla que la voluntat és aplicar-los i que l’Ajuntament està fent feina en aquest sentit, però no diguis blat fins que no sigui al sac i ben lligat.

Som a 2019, i sí, encara és #8Mcadadia

Ċ
Pedro Pacheco,
1 de jul. 2019, 1:16
Comments