Inici‎ > ‎Notícies‎ > ‎

Assemblea de serveis socials

18 de juny 2021, 2:07 publicada per Secció Sindical CCOO Aj.Sta.Perpètua de Mogoda   [ actualitzat el 18 de juny 2021, 4:54 ]

Des de CCOO fa temps que denunciem que els Serveis Socials estan desbordats. Violència ocupacional, càrregues de treball, baixes laborals, recursos i cartera de serveis són entre altres molts, temes a què cal donar resposta.
En l'àmbit estatal participarem en un estudi en col·laboració amb el Colegio de Psicologia, per tal de poder demostrar amb dades la situació dels diferents serveis socials.
En l'àmbit de Catalunya, el 22 de juny les persones delegades de CCOO de l'Ajuntament de Santa Perpètua estarem presents en l'assemblea que es convoca a Via Laietana per entomar aquesta problemàtica. Creiem que són necessàries accions sindicals coordinades per a visibilitzar la situació, i el fet que hem de ser part de la solució, i no hem de ser tractats com a part del problema del sistema econòmic vigent.
L'objectiu és fer recull de preocupacions i problemàtiques, consensuar una plataforma reivindicativa i establir un full de ruta d'accions sindicals de CCOO. Digues la teva, li donarem veu.
Comments