Inici‎ > ‎Notícies‎ > ‎

Assemblea del 31 de maig de 2018

4 de juny 2018, 2:24 publicada per Sergi Alonso Paredes   [ actualitzat el 4 de juny 2018, 5:46 ]
Assemblea
El dijous, després de molt temps, ens vam reunir en assemblea conjunta per explicar les novetats del II Acord de Millora de l'Ocupació Pública i les darreres novetats sobre el sistema de pensions públiques. Per a explicar aquestes novetats, ens vam recolzar en aquest document que deixem a la vostra disposició per si el trobeu interessant. Al document apareixen les taules amb els increments salarials previstos per als propers anys i de la manera i condicions en que s'aplicaran. També explica la fórmula amb la qual l'Estat permetrà els creixements de plantilla.
A l'assemblea vam explicar també l'estat de les diferents negociacions amb l'ajuntament a les meses i comissions corresponents i les condicions en les quals es desenvolupen: ens hem trobat sovint poca receptivitat a les nostres propostes per part de l'empresa; a més hem constatat la poca comunicació interna a l'organització, doncs ens hem trobat amb interlocutors que no sabien què podien o no negociar.
Com sabeu, el mateix dia de l'assemblea va saltar la notícia d'una "crisi de govern" municipal que s'ha saldat amb la delegació del Servei de Comunicació per part de l'Alcaldessa en la persona del Regidor Albert Ortiz, el traspàs de les competències sobre personal directament a Alcaldia i el moviment i nomenament de càrrecs de confiança significatius per a nosaltres: nova directora del Servei de Recursos Humans provinent de Desenvolupament Local i nou Director de l'Àrea de Presidència i Desenvolupament Local. Esperem que amb aquests canvis organitzatius es puguin desencallar tants i tants temes que tenim sobre la taula als quals l'empresa no ha donat ni trobat solució, el perfil d'aquestes noves incorporacions ens fa tenir una certa esperança.

Ċ
Sergi Alonso Paredes,
4 de juny 2018, 2:24
Comments