Inici‎ > ‎Notícies‎ > ‎

bones vacances 2021

18 de juny 2021, 1:41 publicada per Secció Sindical CCOO Aj.Sta.Perpètua de Mogoda   [ actualitzat el 18 de juny 2021, 2:14 ]


Aquest any, més que mai des de CCOO et desitgem que passis unes bones vacances, sembla que comencem a sortir del camp de força del forat negre de la covid-19 i de mica en mica ens anem apropant a una incerta normalitat.
No perdem l'esperança de fer d'aquest un mon millor, hi ha qui diu que s'ha perdut, que tot plegat no ens ha fet ser millor societat ni millors persones, i que ja s'ha oblidat el reconeixement que van tenir les ocupacions essencials.
Des de CCOO Santa Perpètua creiem que només ens falta aire, espai, volar..  per poder elaborar el dol de les pèrdues  patides.
Hem viscut tancaments, incerteses, pèrdues de llibertat, de feina, d'amics, de familiars.. i hem de fer el dol o els dols que ens correspongui a cadascun de nosaltres.
Retrobem-nos, i si cal, fem el dol plegats, no oblidem que li hem de donar espai a totes les fases per poder anar endavant, és un procés llarg i sovint dur, que hem de fer per continuar el camí a la vida. Tingues present que les fases del dol són la negació, la ira, la negociació amb un/a mateix/a, la depressió i l'acceptació. I totes són importants.
Comments