Inici‎ > ‎Notícies‎ > ‎

Brot de Covid19 a SMMOJ

25 de gen. 2021, 2:45 publicada per Secció Sindical CCOO Aj.Sta.Perpètua de Mogoda   [ actualitzat el 25 de gen. 2021, 4:00 ]
Actualment tenim un brot  de Covid19 actiu al Servei  Municipal  de  Manteniment, Obres i Jardins que té a tot  el  personal confinat  seguint  les indicacions  del  Servei de Vigilància  Epidemiològica i  Resposta  a  Emergències de Salut Pública  al Vallès Occidental i Vallès Oriental. El servei romandrà tancat fins l'u de febrer. 

Des de la nostra secció sindical insistim en la necessitat de prendre mesures de prevenció estructurals, i no deixar únicament la responsabilitat en mesures individuals (mascareta, distància, higiene de mans) com moltes vegades es pretén. No és suficient retardar l’entrada en trenta minuts a un grup de treballadors si en aquest temps no es netegen els vestuaris. En aquest sentit, vam tornar a insistir en la necessitat de plantejar que es prenguessin mesures com ara la divisió del personal en diferents equips de treball amb vestuaris diferenciats, utilitzant els dels serveis d’esports o el camp municipal de futbol. Això hauria permès la continuïtat de l’activitat laboral dels equips de treball on no hi hagués cap positiu.

És una situació que es pot repetir donat el context de pandèmia mundial en el que ens trobem, però cal continuar en guàrdia i cal establir mesures eficients.


Comments