Inici‎ > ‎Notícies‎ > ‎

CCOO durant la pandèmia

7 d’ag. 2020, 1:12 publicada per Secció Sindical CCOO Aj.Sta.Perpètua de Mogoda

CCOO ha estat present, ocupant el seu lloc com a sindicat més representatiu al nostre Ajuntament, durant la gestió municipal del personal durant la pandemia.

S’han convocat cinc meses generals de negociació i tres comités de seguretat i salut,… a més de moltes reunions telemàtiques per pressionar, negociar, acordar i resoldre dubtes… De vegades per separat, de vegades reunions conjuntes... fruit de les quals tenim els actuals plans de contingència, alguns acordats i altres millorats.

Ens hem format en prevenció de riscos laborals associats al CoVid19 i en prevenció de riscos laborals en teletreball, per tal de sortir d’aquest moment d’urgència i pressió amb més coneixements normatius i d’experiències reals que ja s’estaven portant a terme fa temps, per poder atendre les noves necessitats del personal en la nova normalitat.

Hem participat en valoracions de riscos de llocs de treball i hem supervisat les adaptacions acordades de llocs de treball segons els canviants plans de contingència. Hem defensat la seguretat i salut de totes i tots en cada centre de treball.

És important no relaxar-nos en cap aspecte de la prevenció del CoVid19. Si tens dubtes consulta al teu cap o als delegats de prevenció.

També estem fent assessoraments individuals, especialment a treballadores municipals amb necessitats de conciliació per cura a menors o persones dependents, a persones especialment vulnerables davant el CoVid19.

La pandèmia no ha acabat, no hem de baixar la guàrdia.


Comments