Inici‎ > ‎Notícies‎ > ‎

CCOO HA IMPUGNAT SENCERA LA RLT

6 de febr. 2015, 4:54 publicada per Sergi Alonso Paredes   [ actualitzat el 6 de febr. 2015, 8:55 ]
CCOO ha estat l'únic sindicat que ha rebutjat sencera la RLT de l'Ajuntament de Santa Perpètua per diversos motius: conté un gran nombre d'errors, pateix manca d'un únic criteri de composició, es confon el lloc de treball amb la persona que l'ocupa i hi ha moltes persones que estan com a titular en més d'un lloc, entre d'altres despropòsits.

La RLT no és qualsevol cosa; es tracta d'una eina molt important i que a més té implicacions jurídiques. La RLT no és un document ordenat, és un document ordenador, què és molt diferent.

Col·lateralment amb la RLT hem pogut contemplar situacions difícils d'explicar, com per exemple el diferent tractament rebut als caps de serveis, on tots/es son A2 20, a excepció de dos: el cap d'esports, que és A2 18 i la Cap d'estadística què és A2 24, i això no ho acabem d'entendre; el mateix passa amb altres col·lectius.

El volum d'incidències, errades i despropòsits que conté la RLT ha portat a l'Ajuntament a prendre la decisió de contractar un servei extern per tal que analitzi la situació i pugui fer una RLT correcta. El transfons d'això és també la previsió de futures accions jurídiques que es puguin derivar.

I a tot això els altres sindicats (UGT y CSIF) sense moure un dit, els mateixos que ens acusen a nosaltres de no ser independents, de estar a favor de l'actual equip de govern, etc.

Viure per veure.
Comments