Inici‎ > ‎Notícies‎ > ‎

El pla d'igualtat a inspecció de treball

18 de juny 2021, 1:55 publicada per Secció Sindical CCOO Aj.Sta.Perpètua de Mogoda   [ actualitzat el 18 de juny 2021, 4:55 ]
Com ja us havíem informat anteriorment, des de CCOO vam denunciar a inspecció de treball la manera en què s'està treballant el pla d'Igualtat.
Considerem que hem de participar des de la fase de diagnòstic inclosa, que s'ha de formar en matèria d'igualtat a les persones que participen en el procés, que s'ha d'unificar el llenguatge que parlem, i sobretot, sense que sigui un pur tràmit d'aprovació d'allò que proposa una empresa externa.
Des de CCOO volem que la diagnosi plasmi la realitat, i així es puguin proposar mesures útils per a fer front a les desigualtats existents.
En aquests moments estem obligats per llei a tenir pla d'igualtat, i la llei també deixa clar que ha de ser participat amb la part social que representa a treballadors/es, i que de fet només s'haurien de constituir comissions de persones treballadores ad hoc, quan no existeixi representació legal de les mateixes en el centre de treball.
El dimecres 16 de juny ens van citar des d'inspecció de treball per exposar la situació i així ho vàrem fer.
Des de CCOO volem seguir treballant per un pla d'igualtat participat per les persones treballadores de principi a fi.
Comments