Inici‎ > ‎Notícies‎ > ‎

Negociació retribucions

17 de gen. 2015, 9:22 publicada per Sergi Alonso Paredes   [ actualitzat el 18 de gen. 2015, 9:30 ]
Estem negociant les retribucions per a aquest any 2015, així com la possibilitat de fer una valoració de llocs de treball i altres temes que continuen pendents. Actualment la situació és la següent:
  1. Hem acordat signar un document de compromís per portar a terme una valoració de llocs de treball el més àmplia possible. Aquesta valoració es farà a partir del juny del  2015 i amb el nou equip de govern que sorgeixi de les eleccions municipals.
  2. Estem calculant la situació real, en aquest moment, de l'específic en global, per veure si podem tornar a passar alguna quantitat de la productivitat a l'específic, rebaixant una  mica més la productivitat actual que com sabeu, tots i totes estem en desacord en que estigui subjecta a meritació, doncs no oblidem que es tracta del salari provinent de les clàusules de garantia salarial d'anys enrere.
  3. Estem negociant incrementar la nostra productivitat, mitjançant una paga específica, aquesta sí subjecte a meritació amb diferents criteris, no només l'absentisme. S'està estudiant la possibilitat de fer-ho malgrat que els pressupostos generals de l'estat pel 2015 deixen molt clar que no es pot incrementar el capítol 1.
  4. Encara no s'ha aprovat la relació de llocs de treball, que CCOO va rebutjar gairebé sencera (diferents criteris, manca de control, etc.) Estem en plena negociació de la mateixa, i en el moment en que estigui acordada i aprovada pel ple us la farem arribar.
Hi ha més temes pendents: CSS, Formació, revisió del conveni en alguns articles, etc. que també es troben a la taula de negociació. Com veieu, malgrat les properes eleccions sindicals, el treball diari i la feina sindical no s'atura, com a mínim per a alguns dels representants dels treballadors/es.
Comments