Inici‎ > ‎Notícies‎ > ‎

FAQS SOBRE ELECCIONS SINDICALS

10 de març 2019, 13:04 publicada per Sergi Alonso Paredes   [ actualitzat el 10 de març 2019, 13:13 ]
 
Per què és important anar a votar?
Perquè tens l'oportunitat de decidir quin sindicat i quines persones vols que et representin i defensin els teus drets i els teus interessos.

Perquè el 12M hem d'escollir les nostres representants sindicals per als propers 4 anys. La representació sindical té com a tasca principal representar el conjunt de la plantilla davant l'empresa, negociar en nom d'aquesta, vetllar per les seves condicions laborals i també defensar la independència, transparència i qualitat democràtica de les nostres institucions públiques.

Perquè, independentment de a qui vulguis triar com els teus representants sindicals, votar legitima profundament els mateixos, els dona major rellevància i capacitat negociadora; una gran participació comporta una gran dosi de força i presència.


A qui puc votar?
A CCOO, perquè som coherents amb la nostra ideologia, perquè som 112 persones organitzades i amb capacitat de treball, perquè no només tenim titulars sinó també propostes desenvolupades, perquè CCOO és la major organització sindical del país, perquè representem transversalment a tot el personal sense prioritzar col·lectius, perquè tenim major capacitat de mobilització i de negociació, perquè no tenim caps ni encarregats a les nostres llistes, i perquè amb el teu vot ens faràs més forts i fortes.  VOTA CCOO!

On he d'anar a votar?
A la Sala de Plens de l'Ajuntament

A quina hora són les votacions?
Es pot anar a votar entre les 10h i les 17h.

Què he de portar per poder votar?
És molt important que portis el teu DNI i tinguis clar quin color de papereta has de fer servir. Les paperetes verdes corresponen al grup de laborals tècnics i administratius, les blanques corresponen a les persones funcionàries i les de color taronja al personal laboral especialista i/o d'oficis.

Quanta estona tinc per desplaçar-me a votar?
El temps necessari per exercir el dret de vot.

Quan es sabran els resultats de les votacions?
L'escrutini es desenvoluparà a partir de les 17h.
 
EL 12M VOTA CCOO
A nosaltres ja ens coneixes, saps qui som; som la gent de CCOO. Ja són 35 anys exercint la representació al nostre Ajuntament, molts d'aquests pràcticament en soledat.

Ja som 112 afiliades i afiliats recolzats pel principal sindicat del nostre país. Si decideixes donar-nos el teu suport, hauràs d'agafar una de les nostres paperetes.

        
             


T'ho podem dir més alt però no més clar, el proper 12 de març VOTA CCOO!
 
Clica aquí per consultar què hem fet aquests 4 anys
Clica aquí per consultar què farem els propers 4 anys
Comments