Inici‎ > ‎Notícies‎ > ‎

Info MGN setembre 2021

22 de set. 2021, 2:30 publicada per Secció Sindical CCOO Aj.Sta.Perpètua de Mogoda   [ actualitzat el 22 de set. 2021, 2:30 ]


Aquest mes s’ha convocat la Mesa General de Negociació de Matèries Comuns diverses vegades per continuar treballant en diferents temes. Us expliquém els més rellevants: 

1-.Valoració de llocs de treball. S’avança segons el calendari previst. Ja hem superat el primer període de formació que  Ajuntament i representants hem rebut, on principalment s’ha aclarit terminologia. 

Seguim treballant i posant sobre la taula els punts clau  per  a que a través de la negociació podem acordar un procés que aporti el millor resultat a la valoració. Ho fem recordant els punts negociats, acordats i aprovats al ple. Insistint en algunes de les aportacions a la valoració que hem fet des de CCOO: com són la valoració dels factors psicosocials i de la titulació requerida per cada lloc de treball, aspectes que no contempla el mètode de CGP.

2-.Per fi s’ha portat el pla d’igualtat a MGN per negociar, en aquest pla s’han inclòs la majoria de les nostres aportacions. Sembla que ens acostem a un acord, encara que continuem sense tenir el registre salarial i aquest fet és obligatori per normativa, s’inclou aquesta necessitat al pla de treball.

3-. Acord per anul·lar les Ofertes Públiques d’Ocupació no executades de 2019 i 2020, per tal d’estudiar la nova normativa encara en desenvolupament, i poder incloure com places d’estabilització les que ho puguin ser, ara publicades com ordinàries. 

Comments