Inici‎ > ‎Notícies‎ > ‎

Les segones eleccions sindicals

31 de jul. 2019, 2:59 publicada per Secció Sindical CCOO Aj.Sta.Perpètua de Mogoda   [ actualitzat el 31 de jul. 2019, 3:06 ]

En els anys 1990 i 1991 es van celebrar les segones eleccions sindicals, aquesta vegada van concórrer separadament funcionaris i personal laboral. La nostra secció sindical es va presentar als dos processos en una llista per a funcionaris i una altra per al personal laboral. A aquestes eleccions també es va presentar la UGT, però no el CIF: el seu recorregut històric havia arribat a la fi.

Es votava una llista tancada. CCOO va aconseguir tres delegats en el sector de funcionaris, Albert Ferré Cuscó, Jaume García Sadernes i Pedro Blas del Amo, i tres delegats al sector de personal laboral, José García Uclés, Juan José Martínez Aguilar i Francisco Rueda López. Va ser un nou i rotund èxit, que va confirmar absolutament el predomini del nostre sindicat a l'Ajuntament.

En aquest moment el nostre company Pedro Campos Fernández va prendre el relleu al capdavant de la secció sindical com a nou secretari, i va rellevar, així de les seves funcions a Isabel Martínez. Pedro Campos, al seu torn, seria substituït en les seves funcions de secretari a mig mandat, per José García Uclés

En aquests anys la nostra secció sindical tenia ja una vintena d'afiliats i afiliades; quedava palesa, així, la seva implantació entre els empleats i empleades públiques del nostre Ajuntament.


  

Comments