Inici‎ > ‎Notícies‎ > ‎

Nou espai web

17 de gen. 2015, 9:19 publicada per Sergi Alonso Paredes   [ actualitzat el 26 d’oct. 2015, 6:59 ]
Des de la Secció Sindical de CCOO a l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, volem millorar la nostra comunicació amb vosaltres i per això estem desenvolupant aquest espai web.

Aquí trobareu els documents que podeu necessitar, les dades de contacte amb nosaltres, horaris, etc. així com els serveis que el nostre sindicat us pot oferir com a afiliats/ades.

Tindrem un espai de notícies que ens servirà per explicar aquelles accions que estem duent a terme per millorar les condicions laborals dels treballadors i treballadores d'aquest ajuntament.

També farem seguiment de la campanya a les properes eleccions sindicals.

Res més, des d'aquí us animem a que ens feu arribar les vostres opinions i inquietuds i els hi intentarem donar la millor solució que estigui a les nostres mans.

Tríptics primeres   eleccions
Era l'any 1982 quan un grup de companys i companyes s'organitzaren en el que podríem anomenar una secció sindical de CCOO oficiosa, ja que no tenia l'estatut de secció sindical oficial, és a dir, no existia oficialment com a tal, però aquí hi havia ja el germen, l'impuls inicial, els primers símptomes del desig irrefrenable i imparable d'organitzar els treballadors i treballadores de la nostra Administració en un grup de pressió homogeni que defensés els drets de les empleades i empleats públics i que servís per pressionar i lluitar per una administració pública, democràtica i al servei dels ciutadans i ciutadanes del nostre municipi.

Un any més tard, el 1983, i mitjançant un decret d'alcaldia es publica el primer conveni col·lectiu al nostre Ajuntament. En la seva redacció, hi havien participat oficialment els representants sindicals reconeguts en aquell moment (CIF o Coalició de Funcionaris Independents) i també, de manera no oficial, tres representants de l'encara inexistent secció sindical de CCOO, els nostres companys José Luis Iriarte i Triarte, Albert Ferré Cuscó i Gaspar Menor Luque.

Només vam haver d'esperar un any més perquè la nostra secció sindical existís oficialment. Va ser l'any 1984, el 29 de maig, i va tenir com a primera secretària sindical la Isabel Martínez Ruiz. La nostra companya, juntament amb la resta de membres que componien la primera secció sindical, van tenir la responsabilitat de donar-hi forma, d'organitzar-la i de crear les bases per al seu manteniment i creixement. No va ser una tasca fàcil i va caldre molta dedicació i molt esforç, però avui, amb més de 100 afiliats i afiliades, podem afirmar, amb rotunditat, que van fer una grandíssima feina.*

* Text extret del llibret 30 anys al teu costat editat en commemoració del 30è aniversari de la Secció Sindical.

Res més, des d'aquí us animem a que ens feu arribar les vostres opinions i inquietuds i els hi intentarem donar la millor solució que estigui a les nostres mans.
Comments