Inici‎ > ‎Notícies‎ > ‎

#OrgullCCOO de la nostra feina

30 de gen. 2020, 23:59 publicada per Secció Sindical CCOO Aj.Sta.Perpètua de Mogoda   [ actualitzat el 31 de gen. 2020, 1:14 ]

Què fan els companys i companyes de Brigades?


Comencem una nova secció on volem donar protagonisme als treballadors i treballadores dels diferents serveis municipals, perquè en molts casos no sabem tot el que fan.


Iniciem aquesta secció parlant dels companys de Brigades, on treballen els equips d’electricitat, obres i manteniment, jardineria, via pública i les anomenades brigades especials. Segons les nostres dades, un total de 56 persones treballadores.


Recentment, amb l’episodi d’emergència climàtica, el personal de Brigades va intervenir en nombroses situacions i la situació va requerir que part del personal continués de servei més enllà de la seva jornada. Retirar petits objectes caiguts, però també de tancaments metàl·lics trencats, branques i arbres del terra, així com la retirada preventiva d’elements que es podien desprendre a la via pública van ser una constant durant tota la jornada.

També van prendre nota de les instal·lacions municipals on va arribar a entrar aigua, ja sigui directament des del carrer, o a través de filtracions als edificis, i gestionaran les seves reparacions.


El personal de brigades habitualment realitza les seves intervencions a les instal·lacions municipals o al carrer, però, en ocasions també ho han de fer a domicilis particulars. Un exemple és la intervenció en domicilis on s’han de confiscar proves constitutives de fets presumptament delictius. També el transport i muntatge de llits articulats i grues personals, com a material d’ajut tècnic per a persones amb dependència,  prestats pels serveis socials municipals.


Tot el que fan, ho fan amb esperit de servei públic. 


Comments