Inici‎ > ‎Notícies‎ > ‎

Pals a les rodes a la unitat

10 de març 2015, 7:15 publicada per Sergi Alonso Paredes   [ actualitzat el 10 de març 2015, 11:21 ]
El dilluns 2 de març es va constituir la Junta de Personal. La presidenta és Emma Laredo (CSIF) i la secretària Teresa Pelayo (UGT). Es va aprovar amb 7 vots favorables (CSIF, UGT i SPPM-CAT) i 2 en contra (CCOO)

La Junta de Personal també va decidir NO UNIFICAR-SE amb el Comitè d'empresa, decisió que lamentem profundament i que representa un precedent molt perillós: aquesta mesura no beneficia a cap dels/les treballadors/es.

D'altra banda, el divendres 6 de març es va constituir el Comitè d'empresa. La presidenta és Isabel Terrones (CCOO) i el secretari Carles Navalón (CCOO). Es va aprovar amb 8 vots favorables (CCOO) i 4 abstencions (UGT i CSIF).

El comitè va decidir unificar-se amb la Junta de Personal (amb 4 vots en contra, del CSIF i de l'UGT), malgrat que això no serà possible per la negativa dels/les delegats i delegades funcionaris d'unificar-se.

Només ens queda esperar que, pel bé de tots i totes, els delegats/des funcionaris del CSIF, UGT i SPPM-CAT reflexionin i canviïn de parer. En aquest sentit, CCOO ha proposat una reunió conjunta de delegats/des i funcionaris/ies per intentar que no es trenqui la unitat, ja que això només posaria pals a les rodes a l'acció sindical. En aquesta reunió conjunta, també s'haurien de decidir els membres de la taula de Seguretat i Salut Laboral, en la qual proposem que tots els sindicats i col·lectius hi surtin representats, prioritzant això sí, que les persones que fins ara han estat en aquesta taula puguin continuar. Per tant, CCOO proposa que aquesta taula estigui constituïda per tres membres de les CCOO, un del CSIF, un de la UGT i un altre del SPPM-CAT.
NdE. - Editada per errada en el contingut. 
Comments