Inici‎ > ‎Notícies‎ > ‎

Permís per visita mèdica pròpia de l’empleat/da o de familiars de primer grau

20 d’abr. 2021, 4:20 publicada per Secció Sindical CCOO Aj.Sta.Perpètua de Mogoda   [ actualitzat el 20 d’abr. 2021, 4:21 ]


Consisteix en els temps indispensable per assistir a la visita mèdica. Aquest permís es concedeix per les visites mèdiques dels empleats públics que coincideixin amb l’horari laboral i pels fills menors d’edat. 

També es concedirà aquest permís a l’empleat/da que tingui que assistir-hi amb els parents de primer grau. Aquesta necessitat s’haurà de justificar sempre i, si és possible, amb antelació. 

Els temps destinat a aquest permís ha d’ésser l’indispensable. S’ha de justificar pel centre metge la visita mèdica així com l’acreditació de l’horari de la mateixa. 

El desplaçament al centre mèdic, es comptabilitzarà tenint com a punt de referència el del centre de treball. El termini com a màxim del que es disposa pel desplaçament per visites mèdiques a Mollet és de 30 minuts. A Sabadell o distàncies similars serà d’1 hora, i a Barcelona d’1,5 hores (hora i mitja). Aquests temps es prenen com indicadors màxims de desplaçament, que s’ha d’afegir al temps de visita mèdica acreditat. Si es supera aquest temps pel algun motiu, caldrà també justificar-ho. 

En cas de que la visita mèdica consisteixi en la realització de proves mèdiques que impliquin que abans s’ha de realitzar preparació en el domicili, o després de la realització de les mateixes s’ha de reposar, també s’haurà d’acreditar per informe metge aquest extrem. 

Comments