Inici‎ > ‎Notícies‎ > ‎

Propostes de CCOO a RLT i plantilla 2021

21 de des. 2020, 1:42 publicada per Secció Sindical CCOO Aj.Sta.Perpètua de Mogoda   [ actualitzat el 21 de des. 2020, 1:45 ]

En la darrera Mesa General de Negociació de Matèries Comunes de desembre de 2020, ens va sobtar molt que la part de la corporació ens manifestés que no els hi consta per part de diversos serveis la manca de personal que pateixen. Només caldria revisar la segona valoració de riscos psicosociales, que igual que la primera, reflexa aquesta situació.
També caldria fer una reflexió de per què es contracten serveis externs per a tasques que fins ara es feien amb personal propi, si no és per una evident manca de personal.
Aquestes situacions contrasten amb la existència de diverses places no cobertes en plantilla, i amb les situacions de jubilacions passades no cobertes, i les que ens temem que vinguin en 2021.
En MGN vam proposar la cobertura definitiva de les places existents no dotades, i ens van contestar que es cobririen de manera interina. Això suposa continuar creixent en temporalitat a l'administració, no obstant, òbviament és millor que estiguin cobertes de manera temporal que sense dotar.
En el document adjunt teniu el detall de la proposta.

Ċ
Secció Sindical CCOO Aj.Sta.Perpètua de Mogoda,
21 de des. 2020, 1:42
Comments