Inici‎ > ‎Notícies‎ > ‎

Propostes dels partits que es presenten a l'Ajuntament

21 de maig 2015, 1:22 publicada per Sergi Alonso Paredes   [ actualitzat el 21 de maig 2015, 1:50 ]
Hem enviat un petit qüestionari als 11 partits que presenten candidatura a les properes eleccions municipals a l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda amb l'ànim de conèixer les seves propostes per als diferents serveis municipals. Volíem saber si tenen intencions d'externalitzar serveis, variar o mantenir les nostres condicions laborals o fins i tot ampliar o reduir el número de persones treballadores a l'ajuntament.

El plaç per contestar que els hi varem donar va finalitzar ahir, i hem obtingut 5 respostes dels partits ICV-E, CiU, PCCA, RPS i MÉSXSPM que us facilitem en diversos arxius adjunts i una negativa a participar d'ERC-MES-AM, us copiem el text del seu correu de resposta a continuació amb la seva justificació. La resta de partits (el PSC-CP, el PP, la PxC, els C's i la CUP) no ens han contestat.

Resposta d'ERC-MES-AM:

"Benvolguts i benvolgudes,
en primer lloc agrair l'interès de la secció sindical de CCOO de l'Ajuntament de santa Perpètua de Mogoda per conèxier les nostres propostes en diferents àmbits que poden afectar el funcionament de l'administració municipal més enllà de les properes eleccions municipals del diumenge 24 de maig.
En segon lloc, explicar-vos que la candidatura d'Esquerra Republicana de Catalunya - Moviment d'Esquerres - Acord Municipal no respondrà la vostra enquesta malgrat tenim una posició clara al respecte. La vostra preocupació per conèixer aquestes propostes ens sembla perfectament legítima i fundada, però creiem que no és la manera. Entenem que hauria estat molt millor tenir una trobada amb vosaltres, o fins i tot, organitzar un debat entre les diferents formacions polítiques per tractar aquests temes.
Malgrat això, volem deixar clar que no volem externalitzar cap dels serveis actuals de l'Ajuntament. Ens cal optimitzar els serveis actuals però mai a partir de la fórmula de l'externalització.
D'altra banda volem deixar clar que no podem pronunciar-vos sobre la necessitat d'ampliar personal en alguns serveis ja que la nostra posició d'oposició ens fa tenir la informació parcialment i, per tant, no coneixem en detall la situació de la plantilla i quines poden ser les mesures necessàries.
En darrer lloc ens agradaria deixar clar que qualsevol mesura a aplicar en aquest sentit serà tractada i negociada amb la totalitat de la representació sindical de la plantilla de l'Ajuntament.
 
Moltes gràcies pel vostre interès i fins ben aviat."
Ċ
CDC.pdf
(614k)
Sergi Alonso Paredes,
21 de maig 2015, 1:22
Ċ
ICV.pdf
(164k)
Sergi Alonso Paredes,
21 de maig 2015, 1:22
Ċ
Sergi Alonso Paredes,
21 de maig 2015, 1:22
Ċ
PCCA.pdf
(162k)
Sergi Alonso Paredes,
21 de maig 2015, 1:22
Ċ
Sergi Alonso Paredes,
21 de maig 2015, 1:22
Comments