Inici‎ > ‎Notícies‎ > ‎

Reorganització de la secció sindical.

28 d’oct. 2020, 8:08 publicada per Secció Sindical CCOO Aj.Sta.Perpètua de Mogoda   [ actualitzat el 4 de nov. 2020, 2:31 ]


 

CCOO de l’Ajuntament de Santa Perpètua Continuem treballant en la defensa dels interessos  de la classe treballadora, ara, amb les situacions que ens ha tocat viure, més que mai.
Actualment  tenim diverses  persones representants legals  en  situació de IT, una d’elles el company que realitzava les funcions de Secretari d’Organització a la Federació de Serveis a la Ciutadania del Vallès Occidental i la Catalunya Central. 
Altres, afortunadament, ja ens hem reorganitzat per a  representar-vos.

Fruit de la necessitat de continuar treballant en temes tant importants com la valoració de llocs de treball, les mesures correctores dels riscos psicosocials, la relació de llocs de treball i plantilla municipal, i evidentment la gestió del personal municipal en aquest període de pandèmia, hem decidit reorganitzar la nostra secció sindical.

En aquest sentit, us expliquem molt breument les novetats. Pedro Pacheco realitzarà tasques de reforç a la Federació, com a Secretari General del Sector de l’Administració Local del Vallès Occidental-Catalunya Central, Eva Soley passarà a realitzar una dedicació sindical completa principalment millorant aspectes de comunicació, tal com ens heu demanat sempre, Juanjo Martínez i Adrián Soriano seran més presents en les reunions de negociació amb la corporació i en el Comitè de Seguretat i Salut, Joan Pons torna a ser el nostre referent en tot el que afecta a Escola de Música i Dansa, Juan Sáez substitueix a Fernando Molina com a representant a la Junta de Personal. La resta de l’equip, Isabel Terrones, Eva Rodríguez, com sempre, continuen al peu del canó. En definitiva que volem continuar arribant a tot arreu amb la millor disposició i amb tota la vostra força.


Comments