Inici‎ > ‎Notícies‎ > ‎

Treballem per una valoració justa

25 de març 2021, 3:45 publicada per Secció Sindical CCOO Aj.Sta.Perpètua de Mogoda
Sembla que per fi arriba la valoració de llocs de treball acordada al ple de desembre de 2018. Per fi aquestes valoracions es faran negociades amb la representació sindical tal com diu l’EBEP i el nostre  conveni i acord regulador. 

Des de CCOO creiem què és molt bona noticia ja que la darrera va ser a 2003, actualment desfasada. Des de llavors han canviat moltes coses als llocs de treball i a les competències públiques i municipals. Hem vingut insistint en que a més de la part econòmica, és important fer èmfasi en l’actualització de les fitxes dels llocs de treball, que són les que han de reflectir fidelment quines funcions s’han de fer en cadascun, i quines no. Que estiguin definides correctament en aquestes fitxes, juntament amb les condicions laborals necessàries pel lloc, són el que donaran com a resultat una puntuació que caldrà posteriorment traduir en salari.

La voluntat de CCOO, ja exposada amb anterioritat és aplicar un mètode de valoració per factors quantificables, que contempli la dificultat tècnica, la responsabilitat, les condicions de treball, la dedicació i disponibilitat, i les possibles incompatibilitats. 
En aquest sentit, vàrem proposar i actualment seguim insistint en utilitzar el mètode de valoració de llocs de treball de la Diputació de Barcelona per a administracions locals, pensat específicament per a ajuntaments com el nostre, treballat per part dels sindicats majoritaris, validat científicament, i eina de referència també per a empreses i consultories privades que realitzen assessorament sobre valoracions de llocs de treball. Treballem per una valoració justa!!!!
Comments